Dubbelt upp nästa år

Läcka: Motorola släpper två nya Razr

Efter lanseringen av Razr 2022 uppges Motorola satsa på dubbla lanseringar nästa år.

Publicerad Uppdaterad

Det är läckaren Evan Blass som går ut med informationen att Motorola har för avsikt att släppa två stycken nya Razr-modeller nästa år. De två modellerna går under kodnamnen Juno och Venus. Nu kan man inte förväxla dessa med Razr 2022 som ännu inte har lanserats utanför Kina, den har kodnamnet Maven och är alltså inte en av de nya modellerna. Juno och Venus ska vara två stycken helt nya modeller.

Just namnet Juno har dykt upp tidigare och är den enhet som sägs komma att ersätta årets Razer-modell, vilket bland borde innebära att den kommer att ha samma uppvikbara design. Det finns ingenting som avslöjar vad Venus kan vara för modell, men det finns spekulationer som att även detta skulle kunna handla om en vikbar mobil i stil med Samsungs Galaxy Fold-modeller, då Razr 2022 (och potentiellt även Juno) är mer lik Galaxy Flip.

Ett annat av Motorolas kodnamn som det har pratats om är Fenix, där det spekuleras i att det är kodnamnet på mobilen med rullbar skärm som visades upp på Lenovo Tech World 2022.

Källa