Samsungs nästa toppmodell

Läcka: Samsung Galaxy S22-serien får ingen uppgraderad laddning

Samsung Galaxy S21

Enligt nya läckor kommer Samsungs kommande Flaggskeppsserie S22 inte att få någon snabbare laddning jämfört med nuvarande serie.

Publicerad Uppdaterad

Ett läckt registrering från Kina för de kommande Samsung Galaxy S22-telefonerna har avslöjat vad dessa kommer att ha för laddningsmöjligheter. Det ser ut som om de kommande telefoner inte kommer att uppdateras vad gäller laddningen i alla fall utan det kommer att vara 25W över hela serien, precis som det var för S21-serien. Vilken i sin tur nedgraderades från 45W hos föregångaren S20. 

Det har tidigare ryktats om att S22 Ultra och Plus skulle få 45W laddning, men enligt den nya läckan är det alltså inte korrekt. 

Vad gäller storlekarna på batterierna verkar det som om S22 serien kommer att få 3700mAh, 4500mAh och 5000mAh vilket kan jämföras med föregångarnas 4000mAh, 4800mAh och 5000mAh. Det här innebär alltså att de två mindre modellerna i S22-serien tappar batterikraft jämfört med föregångarna. Detta hänger sannolikt samman med pratet om att de kommer att vara något mindre än tidigare. 

Lanseringen sägs vara någon gång i januari eller februari, ungefär när Samsung brukar lansera sina flaggskeppstelefoner. Vilka rykten som stämmer får vi se först då. 

Källa