Till Windows Phone 8.1

Läcka visar inställningar för notifikationer i WP 8.1

Foto: wppoweruser.com.

Ett läckt fotografi avslöjar mer om hur notisinställningarna i kommande Windows Phone 8.1-uppdateringen kan komma att se ut.

Publicerad Uppdaterad

I går tisdag kunde mobil.se rapportera om nya förhandsuppgifter om vad Windows Phone 8.1 kan tänkas bjuda på. Den kommande uppdateringen sägs vara omfattande och ska innehålla flera nya, efterlängtade funktioner. Bland annat uppges det att Windows Phone kommer att få en rejäl ansiktslyftning när det gäller notifikationer.

Sajten wppoweruser.com kan nu publicera en läckt bild som kastar lite mer ljus över hur det ska gå att hantera och ställa in notiser i Windows Phone i framtiden. Fotografiet visar att den beryktade snabbinställningsmenyn - som du ska kunna dra  ned från skärmens topp - kommer att göra det möjligt att snabbjustera fyra olika sorters funtioner - bland annat ljudstyrka och flygplansläge.

Vi kan också se att det ska gå att stänga av/sätta på notifikationer från individuella appar - utan att det för den delen inaktiverar appens Live Tile-funktion. I inställningsmenyn kan vi även se att man ska få välja om "banner"-notifikationer ska tillåtas eller ej. Men vad detta är för slags banner-funktion är vi osäkra på i nuläget.

Windows Phone 8.1-uppdateringen kommer sannolikt att lanseras under utvecklarmässan Microsoft Build 2014, som ska hållas andra till fjärde april nästa år.

Källa