Annons

Techläckaren Onleaks framme på nytt

Läckta bilder avslöjar detaljer om Huaweis P20 Plus

Den ofta mycket pålitlige techläckaren Onleaks har publicerat bilder som visar Huaweis kommande telefonmodell P20 Plus från en rad olika vinklar.

Publicerad Uppdaterad

När det handlar om läckor som rör smartphones så har techläckaren Onleaks ett näst intill fläckfritt facit. Därför är det extra intressant när just Onleaks nu läckt bilder på vad som påstås vara Huaweis kommande telefonmodell P20 Plus. Att döma av bilderna så får telefonen en Iphone X-liknande ”flärp” och dessutom verkar den lösning med tre kameror som tidigare läckor visat upp bli verklighet. En intressant detalj är att enheten på bilden saknar hemknapp. Enligt Onleaks ska det finnas en annan prototyp som har en hemknapp också, men vilken av dem som är aktuell för lansering är oklart. 

Kan sakna hörlursuttag

Att döma av bilderna så tycks enheten inte ha någon klassisk 3,5 -millimetersutgång. Det finns förvisso två hål på ena kanten av enheten, men enligt Onleaks så är det större av hålen för litet för att vara en 3,5-millimetersutgång. Det skulle däremot kunna vara en IR-kanon. Hur det ligger till får vi sannolikt veta den 27 mars, då Huawei bjudit in till ett event i Paris där telefonen förväntas offentliggöras. 

Källa