Ny läcka

Läckta bilder på Galaxy S6

En AT&T-anställd har plåtat en påstådd Galaxy S6. Samtidigt kommer nya uppgifter om apparna, laddaren och priset.

Publicerad Uppdaterad

Det är via XDA-forumet som bilderna på en guldfärgad Galaxy S6 har dykt upp (och inte som gårdagens skojerier från Samsung själva). Tipsaren påstår att det är ett tidigt sample av telefonen och visar upp den i ett gäng olika vinklar. Minneskortsplats ska saknas uppenbarligen och telefonen är, som tidigare ryktat, i metall med glas på både fram och baksida.


Samtidigt kommer Ars Technica med prisuppgifter på telefonen, som stämmer rätt bra med tidigare läckor om priset. Galaxy S6 kommer enligt dem att kosta 749, 849 och 949 dollar respektive för 32, 64 eller 128 gigabyte inbyggd lagring. Galaxy S6 Edge kommer att ligga hundra dollar över de priserna för samma lagringsutrymme, vilket skulle göra att den dyraste S6 Edge passerar till och med den dyraste Iphone 6 Plus på marknaden.

I samma veva har även en skiss kommit ut från amerikanska FCC som sägs visa hur den trådlösa laddaren till Galaxy S6 kommer att se ut. Som synes är det så spännande som två cirklar, men rimligen ser den lite roligare ut i verkligheten. Rund ser den ut att bli i alla fall.

Avslutningsvis har Sammobile.com hittat lite nyheter kring förinstallerade appar på enheten. Utöver S Voice, S Health och Samsungs egen appbutik Galaxy Apps kommer det enligt dem inte att finnas några fler förinstallerade appar från Samsung. Det ska däremot inte hindra dem från att lägga in appar från andra utvecklare, då telefonen ska komma med Facebook, Microsoft Onedrive, Microsoft One Note och Skype förinstallerat samt en nedladdningslänk till Whatsapp.