LG G4 eller G4 Note

Läckta bilder på LG-telefon

Bilder som sägs föreställa LG G4 Note har läckts på utvecklarforumet XDA.

Publicerad Uppdaterad

Användare s3rv1cet3ch har släppt bilder av vad som menas vara LG G4 Note. I samma tråd skriver även användaren att vederbörande arbetar på T-Mobile, en av de största mobiloperatörerna i USA och att hen har använt en LG G4 den senaste veckan.

LG:s VD Jun Cho har tidigare sagt att företaget skulle kunna lansera sitt nästa flaggskepp under det andra kvartalet i år. Tidigare rykten har menat att LG G4 ska visas upp i april. Användaren har tidigare inte läckt annan information, så bilderna får tas med en nypa salt. Skillnaderna mellan det vi ser här och LG G3 är inte särskilt stora. Den främre kameran har flyttats till höger sida av högtalaren och vi har en mjukt kantad rektangulär sensor under den bakre kameran. På baksidan i övre vänstra hörnet syns vad som skulle kunna vara en stylus till mobilen, det spekuleras dock att det skulle kunna röra sig om en tv-sändare som endast ska vara tillgänglig i Sydkorea. Det största beviset på en G4 Note är ett godkänt patent från företaget.

Tills vi hör något från LG så får vi dock vänta. Skulle LG planera att presentera telefonen så lär vi dock få vänta tills april har kommit då de ryktas berätta mer om telefonen.

Källa