https://www.mobil.se/nyheter/lista-de-5-b-sta-sm-h-rlurarna
557888
Nyheter
Julklappstips från Mobil

Lista: de 5 bästa små hörlurarna

Mobils redaktion ger tips på mobila julklappar för alla. Idag tittar vi på mindre hörlurar.

Sida 1

Antingen vill du inte göra hörlurarna till en del av din personliga stil, eller så har du insett att stora hörlurar helt enkelt tar upp för mycket plats att bära med sig. Små hörlurar behöver däremot varken låta dåligt eller kosta allt för mycket, även om det finns sådana exempel också.

Jays A-Jays Four

Visst, Jays har släppt en A-Jays Five vid det här laget. Men skillnaderna mot föregångaren är ganska små och det har även gjort att ”fyran” är extremt prisvärd vid det här laget. Stort plus för platta sladdar som trasslar sig betydligt mindre.

Ca Pris: 400 kr
Mer info: www.jays.se

Plantronics Backbeat Go 2

Trådlöst stereoheadset som inte tar upp någon plats säger du? Det är ju alltid trevligt, särskilt när de kostar under tusenlappen. Visst, du har inte världens bästa batteritid, för vart skulle du gömma batteriet i den här prylen? Men för pendling till jobbet fungerar de utmärkt.

Ca Pris: 800 kr
Mer info: www.plantronics.se

Sida 2

Jabra Rox

Rox är en liknande modell som Plantronics historia, men med lite mer teknik instoppat och ljudkvaliteten uppskruvad ett par steg. Det gör att lurarna kostar lite mer och du får ägna en liten stund att lära dig hur de ska fästas för att passa riktigt bra, men efter det har du ett par riktigt bra trådlösa lurar i din ägo.

Ca Pris: 1200 kr
Mer info: www.jabra.se

Sony MDR-NC31EM

Ett väldigt begränsat headset, för du kan bara utnyttja det till fullo om du äger en Sony Xperia Z2, Z3 eller Z3 Compact. Om du gör det får du en hel del för ett litet pris. Kopplat till någon av de telefonerna får du nämligen aktiv brusreducering (hela tekniken sitter i telefonen istället för i hörlurarna som annars) och ett bra ljud utan att behöva lägga ut multum på det hela.

Ca Pris: 400 kr
Mer info: www.sonymobile.se

Steelseries Flux Pro

Till vardags gör Steelseries prylar för inbitna gamers och Flux Pro är riktad lite åt den målgruppen också. Det gör däremot inte att vi vanliga dödliga kan njuta av headsetet också. Ljudisoleringen är så pass bra från utomstående ljud att vi först trodde att det fanns aktiv brusreducering inbyggt och ljudet i sig går inte av för hackor de heller.

Ca Pris: 1000 kr
Mer info: www.steelseries.com

Mobil Julklappstips

Relaterade artiklar