Signify Visar upp en rad nya Hue-produkter

Mängder av nya Philips Hue-produkter

Produktsortimentet med Philips Hue-produkter växer sig allt större.

Publicerad Uppdaterad

Signify meddelar att de lanserar en rad nya Philips Hue-produkter för både inom- och utomhusbruk.

Philips Hue Go portable är en ny batteridriven bordslampa som är designad för att enkelt kunna tas med och användas både inom- och utomhus. Den har till och med ett silikongrepp för att vara extra tålig. Batteritiden är upp till 48 timmar och den laddas med den medföljande laddningsbasen. Lampan har även en knapp för att växla mellan förinställda ljusscener och få den stämning som man är på jakt efter. Philips Hue Go portable ska komma mot slutet av sommaren 2022 med ett rekommenderat pris på 1579 kronor.

Philips Hue Perifo är en ny produktserie från Philips Hue som består av skenor som kan kopplas ihop och monteras antingen på en vägg eller i taket, och kan anslutas till antingen ett vanligt strömuttag eller ett lamputtag. Skenorna används sedan för att ansluta exempelvis färgade spotlights, pendellampor, light bars och light tubes som kan kombineras på samma skena. Philips Hue Perifo kommer att finnas tillgänglig mot slutet av sommaren.

Man släpper också en uppdatering till appen som introducerar det man kallar för en Sunrise-effekt som ska ge ett mjukt och trevligt uppvaknande. Det är en uppdatering av den befintliga Fade to Bright-effekten och kommer att finnas på redigeringsskärmen under Automatisering.

Källa