Rena översvämningen

Massiv läcka avslöjar kommande Samsung-produkter

Nästa Galaxy Unpacked kan vara fullständigt avslöjat.

Publicerad Uppdaterad

Både datum för nästa Galaxy Unpacked och vilka produkter som kommer att visas kan vara avslöjat av proffsläckaren Evan Blass. Enligt Blass kommer nästa Galaxy Unpacked att hållas den 11 augusti, samt att produkterna som kommer att visas upp är telefonerna Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy S21 FE, samt klockorna Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch Active 4, plus lurarna Galaxy Buds 2.

Bland de produktbilder som har visats upp finns bland annat information om att Galaxy Z Fold 3 kommer att släppas i färgerna vit, grön och svart, medan Galaxy Z Flip 3 släpps i lila, svart, grön och guld.

Att även produktbilder av Galaxy S21 FE kan innebära att det tidigare ryktet som en försening på grund av komponentbrist verkar visa sig vara felaktigt och att telefonen kommer att följa sitt ursprungliga lanseringsschema.

Enligt bilderna på de kommande smartklockorna i Galaxy Watch 4-serien kommer classic-varianten att ha en roterande ring med två fysiska knappar på höger sida medan Active-versionen kommer att ha ett sportigare utseende. Bägge versionerna släpps i svart och vit.

Källa