Ännu en telefon med sportbilstema

McLaren-version av Oneplus 6T på gång till jul

Även Oneplus vill uppenbarligen associeras med ett sportbilsmärke, för nu släpper man en variant av Oneplus 6T i samarbete med McLaren.

Publicerad Uppdaterad

Motorola och Ferrari, Huawei och Porsche. Och så nu Oneplus och McLaren. Ja, det här med supersportbilar och Formel 1 tycks ligga smartphonetillverkarna väldigt varmt om hjärtat. Oneplus 6T kommer nu alltså i en McLaren-version som släpps den 11 december. Här hoppas man uppenbarligen på något slags julsuccé. Exakt vad den här nya varianten på Oneplus 6T kommer att bjuda på som originalet inte har förtäljer inte historien, men har försetts med en så kallad tagline som lyder ”Salute to speed”. Lanseringen kommer att ske vid McLaren Technology Centre i Storbritannien. Och får vi gissa på någonting, så är det väl i så fall att enheten kommer med lite mer arbetsminne och lagringsutrymme. Får vi inte se en helt ny version av telefonen kan det handla om ett samarbete som lyfter fram hur snabb telefonen som redan finns på marknaden är.

Inte första gången

Den här typen av samarbeten har Oneplus haft flera gånger tidigare. Det har handlat om allt från modehus till konstnärer och vi har även fått se specialutgåvor av telefoner i samarbete med Marvel och Star Wars. Vad som blir resultatet den här gången får vi veta den 11 december då detaljerna kring samarbetet presenteras i på McLaren Technology Centre strax utanför London.

Källa