https://www.mobil.se/nyheter/motorola-om-razr-en-ojamn-skarm-ar-normalt
568154
Nyheter
Förekommer möjlig kritik?

Motorola om Razr: En ojämn skärm är normalt

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/he6a2264_e_1.jpg?itok=6uDmGgaa', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/he6a2264_e_1.jpg?itok=KStOgXb1', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/he6a2264_e_1.jpg', w: 2000, h: 1333, title: ' ' },]
Motorola har släppt en liten film om hur du ska ta hand om din vikbara Razr. Här kommer också ett meddelande om att användare får räkna med att skärmen är ojämn.

Den vikbara Razr som just gjorde sitt inträde på den svenska marknaden fick, vid Mobils snabbtest, ett gott omöde för att skärmens vågighet i vecket inte var speciellt synlig när man använde telefonen. Men nu kommer Motorola med en video om hur man ska ta hand om sin Razr och där meddelar de att "skärmen är gjord för att kunna vikas, bubblor och ojämnheter är normalt". Exakt vad de menar med detta framgår inte. Men man kan väl tänka sig att det är för att föregå potentiella klagomål längre fram. 

Videon förklarar också för betraktaren att Razr inte ska användas med ett skärmskydd då skärmen har en skyddande behandling sedan tidigare. Att en tillverkare går ut med informationen om att ojämnheter i skärmen är att räkna med gör ändå att det känns som om det är en bit kvar innan de vikbara skärmarna är helt på banan.