Nu vet vi allt

Motorolas G7-serie läckt på företagets egen sajt

Mycket var i ärlighetens namn redan känt om Motorolas G7-serie, till följd av diverse förhandsuppgifter och läckor. Men nu har vi alla svaren om telefonerna, efter att Motorola själva lyckats läcka informationen via sin egen brasilianska sajt.

Publicerad Uppdaterad

Läckan bekräftar mer eller mindre allt som redan var känt om telefonerna. Moto G7 har mycket riktigt en droppformad sensorpanel och den har även klassisk 3,5-millimeters hörlursutgång. Telefonen får en skärm på 6,24 tum med upplösningen 2 270 x 1 080 pixlar, dubbelkamera på 12 + 5 megapixlar på baksidan och en selfiekamera på 8 megapixlar. Under skalet sitter Qualcomms Snapdragon 632-chipp tillsammas med 4 GB arbetsminne och 64 GB lagring. Batteriet har en kapacitet på 3 000 mAh. 

Inga prisuppgifter

Som om det inte vore nog så läckte information om fler versioner av telefonen ut, närmare bestämt Moto G7 Play, Moto G7 Power och Moto G7 Plus. Telefonerna får liknande specifikationer som vanliga Moto G7, men G7 Play får längre skärmupplösning medan G7 Power får ett batteri på hela 5 000 mAh och Moto G7 Plus en lite vassare processor. Play och Power-modellerna har dessutom större sensorpanel. Några prisuppgifter har däremot inte läckt ut.  

Källa