Kan presenteras på MWC

Mystisk Sony-enhet identifierad som Xperia XA2 Ultra

En Sony-enhet med stor skärm och mellansegments-presetanda dök tidigare i höst upp på GFXBench. Nu har det framkommit att det handlar om den kommande telefonen Xperia XA2 Ultra.

Publicerad Uppdaterad

Redan i september upptäcktes en mystisk Sony-enhet på benchmarkingsajten GFXBench. Modellnamnet var H4233 och enheten skulle enligt uppgifterna vara rustad med en 1080p-upplöst 6-tumsskärm, Snapdragon 630-chipp, kameror på 21 respektive 15 megapixlar, 64 GB lagringsutrymme och 4 GB arbetsminne. Nu har närmare information om enheten dykt upp hos två myndigheter. 

Helt ny design

Det är de tailändska och malaysiska motsvarigheterna till svenska Post & telestyrelsen som fått in dokument rörande H4233 för godkännande, och av dem framgår att det handlar om den kommande enheten Xperia XA2 Ultra. Dokumenten bekräftar även de tidigare nämnda specifikationerna på telefonen, även om dessa självfallet kan komma att ändras i sista stund. Med största sannolikhet lär vi få se telefonen i samband med Mobile World Congress i Barcelona i slutet av februari. 

Källa