Annons

Så ser den ut

Nothing Phone 2 visas upp

Det är en vecka kvar tills Nothing visar upp sin nya mobil, men det hindrar inte andra från att visa upp den.

Publicerad Uppdaterad

Det är Marques Brownlee på Youtube-kanalen Dope Tech som visar upp Nothings kommande Nothing Phone 2 några dagar före den officiella presentationen den 11 juli.

Enligt Dope Tech är den nya något större än sin föregångare och har en något justerad LED-belysning på baksidan tillsammans med en böjd glasdesign. Den största synliga förändringen är just uppdateringarna för baksidans lysdioder, eller "Glyph". Bland annat dioden runt kameran nu i två delar, och remsan runt den trådlösa laddningsspolen är uppdelad i sex enskilda delar. 

Vitt ljus med mer kontroll

Det finns fortfarande enbart vita dioder, men den här gången ska programvaran ha mer kontroll över LED-zonerna. Den övre delen runt den trådlösa laddningen har till exempel fått 16 individuella LED-lampor som kan användas för att exempelvis visa ljudnivån och användas för att visa nedräkningen med en timer.

Nothing Phone 1 till vänster, Nothing Phone 2 till höger.
Nothing Phone 1 till vänster, Nothing Phone 2 till höger.

Nothing har tydligen också planer på att erbjuda detta till tredjepartsappar, och Glyph-gränssnittet kan nu också lysa upp när en specifik app har en avisering. Det ska även gå att skapa egna anpassningsbara ringsignaler och ljuseffekter för samtal.