Annons

Ny modell på gång?

Nu blir Pebble Time billigare

Två varianter av Pebble Time har fått permanent prissänkning.

Publicerad Uppdaterad

Pebble gör riktigt trevliga smartklockor och Time är inget undantag (Time Round har vi inte haft tillfälle att prova ännu), vilket vi kunde konstatera när vi testade klockan tidigare.

Är du spekulant på klockan, men har tyckt att prislappen är något hög är det dags att slå till nu. Pebble har nämligen satt sitt eget pris på både Pebble Time och Pebble Time Round till en lägre nivå än tidigare.

Pebble Time tappar femtio dollar och landar på 149 dollar (1280 kronor direktöversatt), medan den runda modellen Pebble Time Round numera landar på 199 dollar (strax över 1700 kronor). Pebble Time Steel ligger dock kvar på samma prislapp som förut, 249 dollar. Hur, om eller när svenska återförsäljare tänker anpassa sig till det nya priset vet vi inte i dagsläget.

Om det här enbart är ett sätt för Pebble att hävda sig lite i konkurrensen, eller om det är en föraning om att Time-serien är på väg att få en uppföljare är oklart i dagsläget. Med tanke på Pebbles storlek och att Round-modellen är relativt ny känns det som att en uppföljare ligger lite tidigt i tiden, men vem vet?