Nothing OS 1.5.3

Nu finns uppdatering till Nothing Phone 1 – nya funktioner och buggfixar

Nothings första telefon, Phone 1, har fått en ny uppdatering. Nothing OS 1.5.3 ger telefonen en hel del nya funktioner, innehåller säkerhetsuppdateringen för februari och inkluderar även en rad buggfixar.

Publicerad Uppdaterad

Nya bakgrundsbilder, förbättrad systemstabilitet generellt, optimeringar för snabbare appstarter och bättre flyt i animationer, det är huvuddragen i den uppdatering som nu finns tillgänglig för Phone 1.

Nothing har dock fått kritik för att bolagets första telefon dras med en hel del buggar i mjukvaran. Grundaren Carl Pei har apropå detta tidigare gått ut på sitt Twitterkonto med meddelandet “Guys, there's a difference between bugs and insects!”, på svenska “det är skillnad på insekter och insekter”, en hänvisning till bolagets reklam med till exempel skalbaggar, fjärilar och nyckelpigor kopplat till buggar (bugs) i mjukvaran. Detta meddelande från Pei resulterade i en lång rad svar från bland annat användare som råkat ut för just buggar när telefonen allt för ofta startat om spontant. 

Som del i uppdateringen 1.5.3 som nu är ute inkluderas bland annat buggar där Youtubefilmer stannat, väderprognoser inte synts, problem med always on display och Glyph-ljusen samt andra mer generella buggar. 

Uppdateringen förbereder även för Nothings nästa par hörlurar, Nothing Ear 2 som lanseras den 22 mars.