Annons

Säljstart

Nu kan du förbeställa Sonya Xperia 1 Mark II – i butik 22 juni

Sonys senaste flaggskepp är nu tillgängligt för förbeställning i Sverige. Vill du vänta tills du kan lägga händerna på en i butik är det 22 juni du får skriva in i kalendern.

Publicerad Uppdaterad

Från och med idag går det att förbeställa Sonys senaste flaggskeppstelefon Xperia 1 Mark II. Förbeställningen pågår fram till den 21 juni och den 22 juni börjar den säljas i butik i Sverige. 

Xperia 1 Mark II är alltså Sonys senaste toppmodell som lägger mycket fokus på sina kamerafunktioner. De skryter med sitt samarbete med Sonys kameraavdelning för att bland annat ta fram autofokussystemet som har släktband till det som används i Sonys professionella systemkameror. 

Den bakre kameran har tre olika objektiv med olika brännvidder, 16 millimeter, 24 millimeter och 70 millimeter. Det här innebär alltså ultravidvinkel, vidvinkel och kort tele. 

Flaggskeppet kommer bestyckat med ett Snapdragon 865 5G, som gör att mobilen är redo för de nya 5G-näten.  Skärmen är på 6,5 tum och batteriet har en kapacitet på 4000 mAh. VIll du läsa mer om telefonen kan du göra det i länken här intill.

Priset för Xperia 1 Mark II hamnar på 11 490 kronor och fram till den 21 juni får du ett par trådlösa brusreducerande hörlurar på köpet. För att få hörlurarna behöver du registrera din telefon på www.sonykampanj.se , ange ditt IMEI-nummer, ladda upp en bild på ditt kvitto eller följesedel. Sedan skickas lurarna till dig. Registreringen är öppen till den 19 juli.