Annons

Ingen brusreducering men lite annat

Nu officiella: Oneplus Nord Buds – säljs för 599 kronor

Nya hörlurarna ska precis som Oneplus Nord-serie av telefoner kombinera funktioner lånade från dyrare enheter med en lägre prislapp.

Publicerad Uppdaterad

Oneplus Nord Buds har inte aktiv brusreducering, men det kan man knappast heller förvänta sig när de kostar 599 kronor. De har i alla fall stöd för Dolby Atmos som skapar en surroundkänsla och lurarna har brusreduceringsalgoritmer som ska se till att samtal, när du ringer, filtrera bort störande ljud i omgivningen och förstärker din röst så den hörs bättre.

Högtalarelementen i Oneplus Nord Buds är på 12,4 millimeter vilket ska borga för goda musikegenskaper och lurarna har sju timmars batteritid, 30 totalt med kraften i laddningsetuiet. Med snabbladdningen får du 5 timmars musikspelande efter 10 minuters laddning. IP55 säkrar hörlurarna för regn, vattenskvätt och svett. Använder du lurarna tillsammans med en Oneplus-mobil, till exempel Oneplus 9/9 Pro, så kan de kopplas in snabbt och smärtfritt via fast pair, men de fungerar även med andra Androider och med andra bluetooth-enheter.

Hörlurarna levereras med gummiproppar i tre olika storlekar så du ska kunna hitta ett par som passar just dig och dina öron. Priset är som sagt 599 kronor och hörlurarna kommer i svart eller vit och börjar säljas i slutet av juni.

Fakta Oneplus Nord Buds

Mått: 28 x 21 x 23,5 mm (vardera hörlur), 68 x 35,5 x 29 mm (laddningsetuiet)
Vikt: 4,8 gram (vardera hörlur), 41,7 gram  (laddningsetuiet)
Högtalarelement: 12,4 mm
Vattentåliga: Ja, IP55 på lurarna, ej på laddningsetuiet
Laddning: Usb-c
Batteritid: 7 timmar, 23 ytterligare i laddningsetuiet
Pris: 599 kronor, släpps i slutet av juni