Oneplus-läcka

Ny läcka visar bilder på Oneplus 9 Pro

En välkänd källa till teknikläckor har nyligen publicerat bilder och lite information om nästa års kommande Oneplus 9 pro.

Publicerad Uppdaterad

Tillsammans med nya läckor kring specifikationer har Onleaks publicerat renderingar av den kommande Oneplus 9 Pro. Bakom Onleaks står Steve Hemmerstoffer som tidigare lyckas kommma över information om Huawei Mate 40 Pro, Samsung Galaxy S21-serien och flera andra olanserade mobiler, information som visat sig vara förhållandevis korrekt. 

Den kommande Oneplusmodellen 9 Pro ser ut att få fyra kameror på baksidan. Det finns inga specifikationer kring vad det är för kameror, men man kan ju tänka sig en högupplöst vanlig kamera och en makro, en vidvinkel och en djupkamera. 

Oneplus sägs också ha valt att ha glas på telefonens baksida, en böjd skärm och väldigt smala kanter. Dock verkar det som om nästa års flaggskepp är lite mindre. Enligt ryktena ska den vara 6,55 tum istället för 6,8 som nuvarande. Skärmen ska ligga på 120Hz enligt läckan. Det sägs inget om batteristorlek, men det går nog att anta att tillverkarens senaste 65W snabbladdningsteknik kommer att användas. 

Den ser ut att få det kommande Qualcomm Snapdragon 875, ett chipset som inte är lanserat ännu, men som förväntas släppas inom de kommande veckorna. Sannolikt kommer det komma en modell med 8GB RAM och 256GB intern lagring, med potential för modeller med mer RAM och lagring.

Källa