Applerykten

Ny strategi: "Flera lanseringar från Apple under september"

Rykten från källor som påstås ha insikt har berättat om hur Apple kommer att lansera sina produkter under hösten och ska man tro på ryktena så kommer de att ändra strategi jämfört med förra årets lanseringar.

Publicerad Uppdaterad

Ifjol lanserade Apple sina produkter under tre olika event utlagt på flera månader under hösten. Uppgifter från en källa menar att årets lanseringar kommer att hålla sig till en månad, september, men ändå vara fördelade på flera olika event.

Det Apple troligen ska lansera under septemberlanseringarna är den nya Iphone 13-serien, Apple Watch 7, den tredje generationens Airpods, en uppdaterad Ipad mini, en ny Ipad och en ny Macbook Pro i 14 och 16 tum. 

På grund av pandemin körde Apple digitala lanseringar förra året. De nya uppgifterna säger inget om årets event kommer att vara fysiska eller digitala, men då det finns ett flertal fördelar med de digitala eventen och pandemin inte är över, kan man nog gissa att även årets lanseringar kommer att vara digitala. 

Det som talar emot flera event under samma månad är att det skulle göra att produkterna från varje lansering får en förhållandevis kort tid i rampljuset. Huruvida lanseringarna blir som ryktet säger får vi se framöver. 

Källa