Nu är det på gång… igen

Nya bud om Samsung Galaxy S23 FE

Samsung sägs göra en komplett helomvändning när det gäller processor.

Publicerad Uppdaterad

Det har varit många och skiftande bud kring en Galaxy S23 FE:s varande eller icke varande, alltmedan Samsung inte har sagt ett dugg om sina planer. Nu går publikationen SamMobile ut med läckt information som säger att Samsung planerar att släppa en Galaxy S23 FE under det fjärde kvartalet 2023, men med en grundläggande skillnad jämfört med de redan släppta S23-modellerna.

En av de stora nyheterna i de vanliga S23-modellerna var att Samsung valde att inte använda någon egen Exynos-processor utan enbart använda Snapdragon på alla modeller och i alla länder. Enligt SamMobile planerar man att göra precis tvärtom med Galaxy S23 FE och använda Exynos 2200 på samtliga marknader. Det är samma processor som används i de Galaxy S22-modeller som använder Exynos och inte Snapdragon.

SamMobile går även ut med information om att Galaxy S23 FE kommer att få en kamerauppgradering i form av en primär 50MP-sensor på baksidan, samt erbjudas med antingen 6 eller 8 gigabyte arbetsminne och 128 eller 256 gigabyte lagring. Den ska dessutom komma med ett batteri på 4500 mAh och 25W laddning.

Källa