WWDC 2023

Nya IOS, Watch OS, headsetet Vision Pro + allt annat från WWDC

Precis det vi väntade oss har nu officiellt lanserats. Först och främst Apples AR/VR-headset Apple Vision Pro, men även nyheter i form av IOS 17, Watch OS 10 med ny design och mycket mera.

Publicerad Uppdaterad

IOS 17

I nya IOS 17 finns nyheter färmst inom kommunikation med en ny samtalsskärm, inom delning med nya Airdrop-funktioner, nyheter i meddelanden och helt nya funktioner, då i form av dagboksappen Journal och den nya Standby-funktionen som innebär att du får information i skärmen medan enheten laddas i liggande läge.

Läs mer om IOS 17 här. 

Apple Vision Pro

Ja det här är Apples AR- och VR-headset där du kan se omgivningen eller välja att innesluta dig med appar, kommunikation och underhållning. Du styr med händerna, röstkommandon och ögonen.

Läs mer om Apple Vision Pro.

Apple Watch OS 10

Här får vi en ny design med mer utnyttjad helskärm och ett sätt att enkelt komma åt mer information i widgets direkt från alla befintliga urtavlor, vrid bara på kronan.

Läs mer om Apple Watch 10 här.

Apple Ipad OS 17

I Ipad blir låsskärmen mer interaktiv med hjälp av widgets och det går att anpassa utseendet mer än tidigare. Vi får dessutom bättre hantering av PDF-filer och appen Hälsa kommer även till Ipad.

Läs mer om Apple Ipad OS 17 här. 

Airpods, TV OS, Airplay

När det gäller Airpods får de funktioner för anpassat ljud och volymnivå, baserat på dina önskemål och situation. TV oS får Facetime och Airplay uppdateras, liksom Carplay.

Läs om nyheterna kring ljud och hem här.