Mer om Note

Nya rapporter om Samsung Galaxy Note: Nu är den nedlagd

Enligt en rapport från ET News har Samsung nu lagt ner tillverkningen av Note-serien, något det har pratats om länge och även om vad som ska ersätta den.

Publicerad Uppdaterad

Det sägs ju att hoppet är det sista som lämnar människan. Och det gäller säkerligen även dig som sitter och griper dina tummar tills de i stort sett går ur led för att du tror att Samsung faktiskt inte kommer att lägga ner Note-serien. Men nu kommer ytterligare en rapport från tidningen ET News, om att Samsung nu har lagt ner tillverkningen av ovan nämnda mobiltelefonsserie. Det här kommer sannolikt inte som en överraskning för någon annan än kanske den verklighetsfrånvände filuren som desperat greppar sina tummar. 

Anledningen till nedläggningen verkar grunda sig på dels att man nu vill lägga allt krut på befintliga modeller, det vill säga S och Z-serien. Med tonvikt på Z-serien som de nu sannolikt vill få mer mainstream. De senaste ryktena har ju också gjort gällande att S22 Ultra kommer att ersätta Note på de flesta sätt och vis. Det ska väl dock sägas att Samsung inte har bekräftat dessa rapporter och det finns alltså inget officiellt beslut.