Uppdaterar uppdatering

Oneplus 5 uppdateras efter problem

Oneplus 5 har väckt mycket intresse band Mobils läsare och nu släpper Oneplus en mjukvaruuppdatering av sitt Oxygen OS till telefonen, som delvis korrigerar en tidigare uppdatering.

Publicerad Uppdaterad

Ett fåtal användare har redan fått uppdateringen som går under namnet Oxygen OS 4.5.7. Den skickade Oneplus ut till ett fåtal användare för att snabbt upptäcka problem innan den nått hela användarskaran och mycket riktigt har man nu dragit tillbaka uppdateringen. Version 4.5.7 har dragits tillbaka på grund av att flera användare i Oneplus forum rapporterat om prestandaproblem och framförallt spel som hackar. 

Lösning snarast

De här problemen gör att Oneplus nu “så snart som möjligt” ska åtgärda problemen och släppa de tilltänkta, korrigerade, uppdateringarna i form av version 4.5.8 istället. Uppdateringen innebär bland annat att telefonen nu får bildstabilisering även i 4K-läget när du filmar och att systemet uppdateras med de senaste säkerhetsfixarna. Uppdateringen innehåller även buggfixar som att ljud kunde höras ur högtalarna trots att du pluggat in hörlurar, förbättrat ljud vid videoinspelning samt bättre wifi-stabilitet och bättre batteritid i standbyläget. Mobils exemplar av Oneplus 5 har ännu inte fått uppdateringen. 

Källa