Ny färgvariant

Oneplus 5T nu i rött

Nu börjar den röda versionen av Oneplus 5T säljas i vår del av världen.

Publicerad Uppdaterad

Oneplus 5T var en av 2017 års bästa mobiltelefoner, och dessutom ovanligt prisvärd. Däremot kan man ha invändningar mot den lite anonyma designen, som förstärks av att telefonen vid start bara såldes i svart. En begränsad utgåva ned Star Wars-tema och färgsättning säljs också men det kanske inte är för alla.

I morgon, den 6 februari, börjar dock Oneplus att sälja telefonen i färgen Lava Red. Den i vårt tycke riktigt snygga varianten har 128 gigabyte lagringsutrymme (men ingen plats för minneskort) och 8 gigabyte arbetsminne, och kostar 5600 kronor. Skärmen är av Oled-typ i 18:9-format med upplösningen 2160 x 1080 pixel. Den röda varianten började säljas i begränsad utgåva i andra delar av världen vid slutet av året, men det är alltså först nu den går att få tag på i Sverige.

Den finns att köpa på Oneplus hemsida, som förhoppningsvis inte kommer att släppa ifrån sig upp till 40 000 kreditkortsnummer till hackare igen, men är du orolig för det rekommenderar vi att du betalar med Paypal. Fram till den 8 februari lovar man gratis frakt och leverans inom 2-3 dagar.

Källa