Få detaljer om enheten kända

Oneplus 6T kan släppas redan i oktober

Uppgifter från källor i USA skvallrar om att kinesiska Oneplus är på gång med en ny telefon inom kort. Om ryktena stämmer så ska nämligen den amerikanska operatören T-Mobile börja sälja enheten Oneplus 6T så snart som i oktober.

Publicerad Uppdaterad

Det har förekommit ett fåtal spridda rykten om Oneplus 6T, men väldigt få uppgifter känns tillförlitliga och i princip ingenting är således känt om telefonen så här långt. Den mest konkreta nyheten kommer från källor till Cnet, som nu uppger att telefonen ska lanseras i USA redan i oktober, detta via operatören T-Mobile. Om uppgifterna stämmer så är det förstås en riktig fjäder i hatten för Oneplus, som därmed är en av få kinesiska telefontillverkare som lyckats få till ett samarbete med en stor amerikansk operatör. 

Preliminärt dollarpris

Föregångaren Oneplus 6 har bara några månader på nacken, och därmed lär komponenterna inte skilja sig åt på något omvälvande plan. Det lär till exempel sitta ett Snapdragon 845-chipp även i 6T. Men om tidigare T-versioner är någonting att gå på, så lär vi få se en något mer slimmad telefon som möjligtvis även bjuder på lite större skärm. Telefonen ska enligt ryktena få ett pris på 550 dollar. Huruvida telefonen är aktuell på fler marknader än den amerikanska redan i oktober är oklart. 

Källa