Ryktena hade fel

Oneplus 6T lanseras den 30 oktober

Oneplus har till slut officiellt bjudit in till lanseringen av sin nya mobil 6T.

Publicerad Uppdaterad

Oneplus har varit rätt öppenhjärtliga om sin kommande mobil Oneplus 6T, och grundaren Pete Lau har i flera intervjuer talat om att telefonen har fingeravtrycksläsare bakom skärmglaset och saknar vanlig hörlurskontakt. Den tros också ha en liten droppformad sensorpanel i skärmens överkant.

Däremot har man varit lite hemliga med lanseringsdatum. Det har spekulerats kring att det skulle bli den 17 oktober, men kanske insåg man att det var dumdristigt att lansera dagen efter Huaweis Mate 20-lansering, för nu har man skickat ut en officiell inbjudan till ett event i New York den 30 oktober, klockan 16.00.

Som man gjort tidigare säljer man även biljetter till lanseringseventet, totalt 1300 stycken på "först till kvarn"-basis. Till de som deltar utlovar man en "goodie-bag" med överraskningar till ett värde av 600 kronor.

Till de som trots allt föredrar att följa lanseringen hemifrån kommer den att livestreamas på https://www.oneplus.com/uk/6t/launch. Det är också på denna sajt man köper biljetter.

Källa