Prisuppgifter läcker ut

Oneplus 7 Pro ser ut att bli en dyr telefon

Techläckaren Ishan Agarwal säger sig ha kommit över prisuppgifterna på kommande Oneplus 7 Pro. Och det blir av allt att döma ingen direkt billig telefon.

Publicerad Uppdaterad

De har redan avslöjats att det kommer att släppas tre versioner av Oneplus 7 Pro, liksom vilka specifikationer telefonen får. Och nu kommer mannen bakom de uppgifterna – techläckaren Ishan Agarwal – även med uppgifter om priserna, som utan tvekan är ovanligt höga för att vara Onepluspriser. 

Europriser

Det är de europeiska priserna som läckt ut. Exakt hur de svenska priserna kommer att se ut är således oklart, men det har tidigare räckt med att slänga på en nolla för att få en tämligen träffsäker uppfattning om den saken, men det kan förstås skifta med sisådär 10-15 procent. Toppmodellen med 12 GB arbetsminne och 256 GB lagringsutrymme ska kosta 829 euro. Nöjer man sig med 8 GB RAM så ska priset landa på 759 euro. Den enklaste varianten med 6 GB arbetsminne finns det i nuläget ingen prisuppgift på, men det borde rimligen handla om 679 till 699 euro. Telefonerna offentliggörs den 14 maj. 

Källa