Hoppsan

Priset på Moto 360 läckt

En amerikansk butik råkade skriva ut priset på Motorolas hett efterlängtade smartklocka i förväg.

Publicerad Uppdaterad

Motorola har utan tvekan lyckats med Moto 360. Även om den första runda Android Wear-klockan inte har kommit ut än har lovorden haglat över klockan sedan den presenterades i mars.

Efter många turer fram och tillbaka huruvida klockan faktiskt skulle släppas, om det bara skulle vara i begränsad utgåva och om det skulle bli för fånigt höga summor verkar den nu äntligen vara på väg.

Motorola har däremot varit noggranna med att hålla många detaljer kring klockan hemlig tills de själva valt att gå ut med informationen. Det som är kvar hittills är prislappen och nu verkar det som om amerikanska Best Buy dummat sig lite på den fronten. För en stund sedan dök nämligen klockan upp på deras sajt med prislappen 249 dollar. Prisuppgiften togs snabbt ner, men givetvis hann det hela dokumenteras

Något lanseringsdatum finns inte ännu, vilket egentligen är det enda som saknas kring klockan nu. Stämmer den amerikanska prislappen (som innebär strax över 1 700 svenska pengar direktöversatt) kan vi räkna med ett svenskt pris på 2 495 kronor när klockan kommer hit, vilket Motorola lovat att den ska göra. I september lär vi få veta mer.