Minst sagt tidigt

Rendering av påstådd Iphone-prototyp dyker upp

Rykteskaruseller kring nya telefoner har börjat snurra allt tidigare på senare år. Och redan nu kommer en första rendering som påstås föreställa en prototyp på en av årets Iphone-modeller.

Publicerad Uppdaterad

Med tanke på hur tidigt rykten om kommande telefonmodeller börjat cirkulera så kan man fråga sig hur det kommer att se ut inom ett par år? Någon form av rekord måste det ju ändå vara när det redan i januari dyker upp en rendering som påstås föreställa en av den kommande höstens Iphone-modeller. Att bilden bör tas med ungefär en fullastad Silja Symphony salt behöver vi väl sannolikt inte påpeka. Men avsändarna Onleaks och CompareRaja är inte direkt kända för att kasta ur sig vad som helst när det handlar om läckor och förhandsuppgifter. Därför är renderingen trots allt intressant. 

Udda för att vara Apple

Telefonen som visas på bilden skiljer sig primärt från tidigare Iphone-enheter genom att kameran är placerad i ett centrerat läge på bakstycket, snarare än på kanten. Bilden visar också att telefonen får en trippelkamera, något som tidigare rykten gjort gällande. Apple har sannolikt flera olika designprototyper på bordet i det här skedet, och vilken man i stlutänden bestämmer sig för är förstås alldeles för tidigt att säga. Men det här skulle kunna vara en av de varianter man överväger, och möjligen är den också fortfarande föremål för förändring. 

Källa