https://www.mobil.se/nyheter/rykte-18-tum-surfplatta-fr-n-samsung
559904
Nyheter
Jättepro

Rykte: 18 tum surfplatta från Samsung

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsung-18.jpg?itok=M5QXScEk', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsung-18.jpg?itok=vBasWpAd', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsung-18.jpg', w: 477, h: 298, title: ' ' },]
Samsung sägs ha en rejäl surfplatta på gång inom kort.

Apples skiljelinje mellan vanliga användare och professionella är tre tum extra skärm, i alla fall om vi går efter bristen på övriga proffsfunktioner i Ipad Pro. Med den logiken i åtanke, tänk hur mycket proffs du kommer att bli med Samsungs nya platta på hela arton tum.

En sådan platta har i alla fall passerat certifiering hos organisationen Bluetooth SIG och med det även ett par detaljer.

Utöver Bluetooth som känns rätt uppenbart med tanke på certifieringen ska plattan ha en skärm på hela 18,4 tum som i sin tur drivs av ett 5700 milliamperetimmar kraftigt batteri.

Modellnumret som nämns är SM-T670 och med tanke på att den är ute på certifieringsrunda borde ett släpp av plattan inte vara långt borta. Frågan är mest vad Samsungs vinkel på den blir, en platta med stor skärm för att vara jättebra på filmvisning eller en platta med stor skärm för att vara jättebra på jobb och produktivitet? Nu kommer den ju kunna användas för båda ändamålen, men Samsungs reklamfolk måste ju ha något att jobba med.

Ämnen