Phablet först senare

Rykte: Iwatch och större Iphone i september

Nya rapporter och rykten gör gällande att vi får se Apples smarta klocka och en större Iphone under september månad, men att vi får vänta på en phablet-version lite till.

Publicerad Uppdaterad

Vad Apple faktiskt kommer att släppa och när är alltid en het potatis i ryktesvärlden. Som du säkert vet är de två hetaste spekulationerna just nu huruvida Apple kommer att släppa en större Iphone och om deras smarta klocka Iwatch faktiskt existerar eller inte.

Enligt BGR börjar det klarna vad det gäller lanseringsplanerna. De senaste rapporterna säger nämligen att Apple kommer att släppa Iwatch under september månad (då med hård koppling mot Healthbook, som sägs vara en av de stora nyheterna i Ios 8, som visas under WWDC i början av juni). En Iphone med en skärm på 4,7 tum kommer att dyka upp ungefär samtidigt som klockan, medan en 5,5 tum stor modell kommer att lanseras först senare, troligen under början av nästa år. 2015 verkar också vara i skottgluggen för den beryktade 12,5 tums Ipaden som lagts på is för i år (troligen för att ge mer utrymme åt en påstådd 12-tums Macbook Air som sägs lanseras under WWDC i början av juni).