https://www.mobil.se/nyheter/rykte-kod-avslojar-ytterligare-en-ny-iphone
568413
Nyheter
falskt
Ny budget-Iphone

Rykte: Kod avslöjar ytterligare en ny Iphone

På bilden en Iphone SE, kommande modeller kan kallas SE2 eller 9. Nu ryktas det även om en 9 Plus.
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/iphonese-kamera.jpg?itok=G7vHjPso', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/iphonese-kamera.jpg?itok=0GUQABXu', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/iphonese-kamera.jpg', w: 1052, h: 801, title: 'På bilden en Iphone SE, kommande modeller kan kallas SE2 eller 9. Nu ryktas det även om en 9 Plus. ' },]
Koden i det kommande Ios 14 avslöjade en kommande budgetmodell av Iphone.

Rykten har tidigare nämnt en ny ingångsmodell av Iphone, antingen kallad Iphone SE2 eller Iphone 9. Nu verkar det dock som om det kommer att komma två instegsmodeller som blir lite snällare mot plånboken. Den nya varianten har avslöjats när 9tp5Mac tittade igenom koden för det nya Ios 14.

Ios 14-koden innehöll information som pekade mot en större budgetmodell med en 5,5-tumsskärm som kallas Iphone 9 Plus. Den ska tydligen få Face ID och Apples A13 Bionic-processor, vilket är samma processor som finns i Iphone 11 och Iphone 11 Pro.  Ryktena säger också att de nya budgetmodellerna kommer att ha en hemknapp utan rörliga delar för att minska risken för hårdvara som går sönder. 

Rykten bör som vanligt tas med en nypa salt, om dessa stämmer återstår att se när telefonerna blir officiella. 

Ämnen