https://www.mobil.se/nyheter/rykte-note-5-till-europa-trots-allt
560396
Nyheter
Ändring

Rykte: Note 5 till Europa trots allt

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/CLSQ1NcWwAAQmok.png?itok=pLrWf4m1', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/CLSQ1NcWwAAQmok.png?itok=WAx98IAR', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/CLSQ1NcWwAAQmok.png', w: 776, h: 476, title: ' ' },]
Det ryktas att Samsungs Note 5 kan komma hitåt i alla fall.

Samsung Galaxy Note 5 släpptes aldrig i Europa, utan vi fick nöja oss med den snarlika men pennlösa Galaxy Edge Plus istället. Anledningen var enligt Samsung att vi inte hade något intresse av telefonen i den här delen av världen, vilket fick varenda europeisk ägare av en Note-maskin att gå i taket.

Nu ryktas det däremot att Samsung har ändrats sig och att åtminstone Storbritannien kommer att få se ett officiellt släpp av telefonen i januari. Om det innebär att resterande delar av Europa också kommer att få tillgång till telefonen på officiell väg eller om det här bara är ett sätt för exempelvis svenskar att enklare gråimportera luren.

Samtidigt kan Samsung ursäkta en eventuell release precis hur de vill. Ett europeiskt släpp av Note 5 kommer alltid ha en något sur eftersmak eftersom luren kommer hit långt efter resten av världen som följd av Samsungs underskattande av den Europeiska marknaden.

Om Note 5 nu faktiskt kommer hit, kommer du vara spekulant på den eller har du gått vidare till något annat redan?