Ny mjukvara?

Rykte: Samsung Galaxy S22 Ultra ska ge bättre bildkvalitet

Enligt ett rykte ska bilderna från huvudkameran i den kommande Samsung Galaxy S22 Ultra ha fått sig en skjuts i bildkvalitet, men vad det beror på är lite oklart.

Publicerad Uppdaterad

Det har gått en del rykten kring kameran på den kommande Samsung Galaxy S22 Ultra. Bland annat att den kommer att ha en sensor med samma upplösning som tidigare, det vill säga 108 megapixlar. Exakt hur den nya sensorn kommer att vara beskaffad är inte klarlagt, men det sägs att skillnaderna inte kommer att vara så stora. Enligt en techläckare på Twitter, Ice Universe, ska dock bildkvaliteten vara väldigt mycket bättre. Twittraren säger sig ha sett bilder från S22 Ultra och meddelar att bildkvaliteten ska vara mycket bättre.

Oavsett den här techläckarens trovärdighet är det så klart väldigt svårt att säga något över huvudtaget kring det här. Om nu hårdvaran inte justerats så mycket kan ju mjukvaran ha fått sig en uppryckning, inte för att den var dålig innan, som kan leda fram till ett bättre resultat. Men om detta är det svårt att spekulera. Det är lättare, och mer exakt, att vänta tills telefonen lanseras och se vad som faktiskt skiljer från föregångaren. 

Källa