Annons

Sägs handla om samma lösning som för Galaxy S10+

Rykte: Samsungs Galaxy F får trippelkamera

Rykten från industrikällor i Sydkorea gör gällande att Samsungs telefon med böjbar skärm – Galaxy F – kommer att vara rustad med en trippelkamera.

Publicerad Uppdaterad

Vi vet fortfarande väldigt lite om Samsungs Galaxy F som visades upp i en väl dold prototypversion i dunkelt ljus i samband med Samsungs utvecklarkonferens i november. För den som eventuellt inte är bekant med konceptet så handlar det om en telefon med böjbar skärm som i utfällt läge får en skärmyta på 7,3 tum, och som ihopfälld får en skärm på 4,6 tum. Det lär dröja till Mobile World Congress i Barcelona innan fler detaljer presenteras, och förhoppningsvis får vi då se den slutgiltiga designen också. Till dess får vi nöja oss med rykten. Och det senaste gäller kameralösningen. 

Sitter på bakstycket

Det är källor till affärspublikationen ET News i Sydkorea som hävdar att enheten kommer att rustas med en trippelkameralösning i stil med den som finns på Galaxy A7. Men eftersom Galaxy F är en flaggskeppsenhet så kommer den förstås att ha bättre och nyare komponenter. Konfigurationen med en dubbelkamera samt en supervidvinkellins ska dock vara densamma. Samma kameralösning ska även vara aktuell för Galaxy S10+, hävdar källorna. Några uppgifter om upplösning eller andra detaljer bjuder källorna däremot inte på. 

Källa