Läcka

Rykte: specifikationerna till Moto X+1

Nu har specifikationerna till Moto X-uppföljaren läckt ut på en brasiliansk sajt.

Publicerad Uppdaterad

Motorola Moto X fick mycket uppmärksamhet när den släpptes förra året. Dels för att lurens någorlunda modesta specifikationer fortfarande gav en riktigt imponerande upplevelse, men även för att du kunde designa luren lite efter eget behag i företagets Moto Maker-verktyg.

När vi snackade med Motorola sist lovade de att uppföljaren till Moto X, bland rykten känd som Moto X+1, skulle dyka upp även här i Sverige och att de jobbar hårt på att få till Moto Maker även i Sverige.

Nu har en brasiliansk återförsäljare, som fått sin trovärdighet genom att de publicerade specifikationerna till Moto E två dagar i förväg, släppt ut specifikationerna till Moto X+1.

Det handlar om en telefon med rejäla 5,2 tum stor display i full HD-upplösning och Snapdragon 800 under skalet tillsammans med två gigabyte arbetsminne. Kamerornas tretton respektive fem megapixel stora bilder lagras på ett 32 gigabyte stort lagringsutrymme, eller på minneskort och enheten kommer att släppas med Android 4.4.4installerat.

Prislappen har inte dykt upp ännu, men hela paketet ska drivas av ett 2 900 milliampere-batteri. Hur det ser ut med de extraprocessorer som var lite av grejen i Moto X återstår att se, men det finns å andra sidan ett par såna i Snapdragon 800 också.