Nya Airpods

Rykte: Tre nya Airpodsmodeller är under utveckling

Vi får se om den nya modellen av Airpod pro har kvar "stjälken" eller inte.

En ny rapport menar att det är tre nya Airpods under utveckling av Apple, lanseringarna sträcker sig från hösten i år till ett par år framåt.

Publicerad Uppdaterad

En ny rapport från analytikern Ming Chi-Kou, som ofta råkar ha rätt när det gäller Appleprodukter, nämner några nya hörlurar som kan komma framöver. 

Bland annat menar han att de Airpods X som det ryktats om ska bli ett par lurar för träning och aktivitet, då med en sladd mellan lurarna (likt Beats X) sannolikt kommer att lanseras under varumärket Beats istället för Apple. Man gissar att de kommer att lanseras under hösten i år. 

Rapporten tar också upp ett par nya Airpods 3, dessa ska dock inte lanseras förrän under nästa år. Det sägs inte mycket om vilka uppgraderingar som är att vänta, men det vore väl onödigt att släppa ett par nya utan att förändra något. En gissning som dyker upp är att processorn kommer att bytas ut. 

Nästa uppdatering gäller ett par kommande Airpods vid namn Airpods Pro 2. Det här ska alltså vara nästa generation av de in-ear-lurar som kom  för ett halvår sedan ungefär. Men massproduktion ligger fortfarande en bit bort, enligt rapporten är det sent 2021 eller tidigt 2022 som gäller. Inte heller här finns det några uppgifter kring vad som kommer att förändras, men om Airpods 3 kommer att innehålla en ny processor så kan man ju tänka sig att även Airpod Pro 2 kommer att göra det. 

Källa