https://www.mobil.se/nyheter/rykten-om-uppdaterad-xiaomi-mi-mix-2
564796
Nyheter
Tar nästa steg

Rykten om uppdaterad Xiaomi Mi Mix 2

Vi testade nyligen Xiaomis Mi Mix 2 och nu ser det ut att komma en uppdaterad version lagom till den stora mobilmässan i Barcelona i slutet av februari.

Den främsta nyheten och något som alltså skiljer Mi Mix 2S från Mi Mix 2 är processorn som i den nya telefonen är Qualcomms Snapdragon 845, alltså samma systemchip i stort sett alla vårens toppmodeller utrustas med. Undantagen är Samsung och Huawei som har egna chipp med ungefär motsvarande prestanda.

Uppgifterna om Xiaomi Mi Mix 2S kommer från en läcka där vad som verkar vara specifikationer och en bild av enheten visas upp. Precis som föregångaren tycks telefonen ha 5,99 tum stor skärm och nu har selfiekameran fått flytta till övre högra hörnet, istället för att ta plats i botten som tidigare. Tack vare detta tycks Xiaomi ha uppnått ännu mera skärmyta på framsidan i förhållande till telefonens yttermått.

Ursprungsmodellen av Xiaomi Mi Mix var innovativ och öppnade dörren för flera nya tekniker, men nu verkar det som Mi Mix 2S tar nästa steg eftersom det här förutom den maxade skärmen även sägs finnas dubbel kamera på baksidan och framförallt en fingeravtrycksläsare under skärmglaset.

Relaterade artiklar