https://www.mobil.se/nyheter/s-fixar-du-b-ttre-batteritid-i-ios-7
555234
Nyheter
11 tips för bättre batteritid

Så fixar du bättre batteritid i Ios 7

● BILDSPEL Stäng av Parallax. Parallax är den där skojiga effekten som gör att bakgrunden ser ut att röra sig långt under ikonerna. Det är också ett bra recept för vissa att bli åksjuka, har det visat sig. Utöver åksjuka drar funktionen faktiskt en hel del batteri, så om du inte tycker att den är livsnödvändig kan du stänga av den. Gå in i Inställningar > Allmänt > Hjälpmedel och hitta menyalternativet ”Minska rörelse”. Slå på den funktionen för att slippa åksjuka och spara batteriet.
Tar batteriet slut för fort i din Iphone? Vi har samlat ihop elva tips som förlänger batteritiden mellan laddningarna.

Det finns många knep att ta till när det gäller att spara batteri på en Iphone (eller Ipad för den delen). De allra vanligaste, som fortfarande gäller oavsett telefonmodell kan listas snabbt:

• Stäng av wifi.

• Stäng av bluetooth.

• Dra ner ljusstyrkan på skärmen.

Vi skulle kunna lägga till varianter som att du inte ska spela spel eller helt enkelt bara använda telefonen när du verkligen behöver, men det känns lite väl uppenbart. 

Men givetvis finns det en hel del andra knep att ta till för att förbättra batteritiden hos din Iphone med Ios 7. Kolla in bildspelet ovan för några matnyttiga tips.

Relaterade artiklar