Annons

Stor

Så blir Galaxy S8+

Mycket har sagts om Galaxy S8, men nu får vi veta mer om storebror.

Publicerad Uppdaterad

Det mesta som sagts om Samsungs kommande toppmodeller Galaxy S8 och Galaxy S8+ har antingen handlat om funktioner de båda får, alternativt mest om den förstnämnda modellen.

Nu har Evleaks hittat lite uppgifter kring storebrorsmodellen så att vi äntligen får lite kött på benen för den också. Många av uppgifterna lär stämma rätt bra på den mindre modellen också, utöver skärmstorleken.

Stor skärm
Skärmen landar på hela 6,2 tum med 2560x1440 pixels upplösning. Det kan låta stort, men samtidigt ska det för bägge modellerna handla om att skärmen växt med hjälp av krympta ramar kring den snarare än telefonen i sig.

Utöver det får vi en kamera på 12 megapixel med något Samsung kallar Dual Pixel. Frontkameran i sin tur hamnar på åtta megapixel, tillsammans med en iris-scanner. Tråkigt nog hävdar det här ryktet att vi bara får fyra gigabyte arbetsminne i luren, inte sex eller åtta som ryktats tidigare. 64 gigabyte lagring för en lyxmodell känns även det lite snålt när konkurrenterna har det dubbla.

En nyhet är att det ska skickas med hörlurar “tuned by AKG”. Gissningsvis ett par Samsunglurar, men där köpet av Harman och dess dotterbolag AKG har ett finger med i spelet.

Låter det som en vettig toppmodell eller känns den mest trist om uppgifterna nu stämmer? Kommentarsfältet är ditt.