Stor bildläcka

Så här kan Motorolas nya böjbara telefon se ut

Det är ingen hemlighet att Motorola jobbar på en smartphone med böjbar skärm. Och nu tycks en större bildläcka ha avslöjat hur den ser ut.

Publicerad Uppdaterad

Motorola har inte officiellt gått ut och sagt att den böjbara telefon man har på gång kommer att bli en regelrätt uppföljare till klassikertelefonen Razr (som gjorde succé i början av 2000-talet), men de obekräftade uppgifter som cirkulerat gör gällande att det åtminstone handlar om en spirituell uppföljare till nostalgiluren, och de patent som vi sett skvallrar onekligen om att man hämtat en hel del information från den. Och när nu bilder läckt ut som påstås föreställa den nya böjbara Motorolatelefonen, så är det rätt uppenbart att man valt att spinna på hajpen kring Razr, inte minst varianten V3 som släpptes 2004. Och dumt vore det väl annars. Nostalgi är en tydlig trend på mobilsidan just nu, och att förvalta ett välrenommerat arv är ju aldrig fel ur marknadsföringssynpunkt. 

Det är techläckaren Evan Blass som har publicerat ett tiotal bilder på den kommande telefonen, som ska vara aktuell för lansering så snart som den 13 november. Det förekommer inga specifikationer på telefonen i samband med läckan, men det har tidigare uppgivits att huvudskärmen kommer att mäta 6,2 tum i utfällt läge. Av bilderna att döma tycks den sekundära skärm som telefonen är rustad med på utsidan ha betydligt mer blygsamma specifikationer. Det förekommer lösa uppgifter om att telefonen ska få ett pris på 1 500 dollar, vilket förvisso är mycket pengar, dock betydligt mindre än vad andra telefoner med böjbara skärmar kostar. Om ett par veckor vet vi sannolikt mer. 

Källa