Nya bilder

Så kommer Samsungs Galaxy S21 FE att se ut – nya bilder

Den välkände techläckaren Evan Blass har publicerat ett par bilder på den kommande Samsung Galaxy S21 FE vilket ger oss en bra bild över hur den kommande mobilen kommer att se ut.

Publicerad Uppdaterad

Ingen kan ha missat att den nya Galaxy S21 FE inte lanserades under Samsungs senaste event. Men nya renderingar av mobilen visar hur den kommande telefonen kommer att se ut. Om den här modellen följer linjen som tidigare FE-modeller gjort kommer den i stort sett vara en S21 med en lägre prislapp. 

Den kommande S21 FE förväntas ha samma platta skärm, urtag för kamera och trippelkamerauppsättning som S21 när den lanserades. I övrigt förväntas vi se en 120Hz skärm, Qualcomms Snapdragon 888 och ett 4500mAh batteri, vilket kan göra det till en av de populärare androidtelefonerna, då prislappen på FE-modellerna alltid varit lägre än den på huvudmodellerna. Nu när Samsung just lanserat sina nya vikbara telefoner kan det finns en ganska stor grupp som inte riktigt vill betala vad de nya Flip och Fold kostar så kan S21 FE vara ett bra alternativ. 

Exakt när lanseringen blir är ännu inte klart. 

Källa