Motorola Moto E

Sådan blir Motorolas nya budgetlur

Motorola Moto E. Eller?

Imorgon väntas Motorola presentera en ny mobiltelefon i budgetformat.

Publicerad Uppdaterad

Via en brasiliansk mobilåterförsäljare har detaljerade specifikationer för den budgetmobil som Motorola väntas presentera på en presstillställning i London imorgon nu redan läckt ut. Prislappen för telefonen väntas hamna någonstans kring 100 dollar.

Motorola Moto E väntas bli namnet på den kommande telefonen. Om mobilåterförsäljaren (som nu har plockat bort  produktsidan för telefonen) inte var helt ute och cyklade så förväntas specifikationerna på telefonen bland annat innebära att den är utrustad med en 4,3 tum stor skärm, 1 GB arbetsminne, 4 GB lagringsminne och en dubbelkärning Snapdragon-processor på 1,2 GHz.

Kameran ska enligt uppgifterna vara på 5 MP och telefonen uppges dessutom ha plats för dubbla sim-kort. Batteriförsörjningen står ett 1980 mAh-batteri för. Vikt och mått för luren är satta till 140 gram respektive 64,8 x 124,8 x 12,3 mm.

Om det stämmer eller ej får vi veta imorgon på Motorolas presstillställning. Motorolas befintliga budgetmodell heter Motorola Moto G och vår test av den kan du läsa via länken här till höger.

Källa