Teaser på Twitter

Samsung antyder att vi snart får nyheter om telefonen med böjbar skärm

Det har förekommit en del obekräftade uppgifter om att Samsungs kommande smartphone med böjbar skärm skulle kunna presenteras redan i samband med elektronikjättens utvecklarkonferens i november. Och en färsk tweet skänker nu ytterligare hopp kring den saken, åtminstone till viss del.

Publicerad Uppdaterad

Samsung Mobile har publicerat en tweet på sitt officiella Twitterkonto som är en indikation på att någon form av nyhet rörande den telefon med böjbar skärm som man har på gång. Det verkar som detaljer kommer att avslöjas redan i början av november. Detta då man i en liten animering visar ett platt sträck som viks ut till två streck och bildar en pil som pekar på datumet för elektronikjättens utvecklarkonferens. Telefonen man väntas lansera ska kunna vikas ut till en mindre surfplatta, enligt de förhandsrykten som cirkulerat. Till animeringen fogas orden ”Where Now Meets Next”. Det finns förstås mängder av detaljer som Samsung skulle kunna visa upp, utöver just själva hårdvaran. Kanske handlar det bara om gränssnittet. Men att någon slags nyhet som rör enheten är på gång inom kort är tämligen uppenbart. 

En full presentation väntas efter årsskiftet

Enligt tidigare uppgifter så ska telefonen presenteras fullt ut först efter årsskiftet, även om Samsungs mobilchef DJ Koh också sagt att enheten kan tänkas dyka upp redan innan årsskiftet. Att Samsung lär bli först med en telefon med böjbar skärm tycks dock vara ställt bortom allt rimligt tvive. Med lite tur kanske vi åtminstone får veta ungefär hur enheten ser ut redan den 7 november, då utvecklarkonferensen äger rum i San Francisco. 

Källa