Avslöjad på Oscarsgalan

Samsung avslöjar vikbara Galaxy Z Flip i reklam

Techjätten Samsung har avslöjat sin kommande vikbara telefon på Oscarsgalan med hjälp av en reklamfilm som visades på den stora duken.

Publicerad Uppdaterad

Den kommande vikbara telefonen från Samsung, som enligt rykten, kallas för Z Flip blev officiellt avslöjad under Oscarsgalan då Samsung hade köpt reklamplats för en film som visade den nya telefonen. Du kan se den här nedan. Även om inga nya specifikationer avslöjads så gavs världen en bra titt på den nya telefonen och hur man kan förvänta sig att den ser ut. Formfaktorn är en klassisk vikbar telefon och förutom att ha de två vanliga lägena helt uppfälld och helt ihopfälld verkar Samsung även nyttja ett läge där telefonen är vikt till hälften som en form av videochat-läge, i alla fall om man får tolka reklamfilmen lite fritt. 

En detalj som verkar vara ny jämfört med vad som läckts tidigare är den skärm som finns på utsidan för att visa vem det är som ringer. Det verkar också gå att svara på samtal utan att fälla upp telefonen. Turligt nog slipper vi spekulera speciellt länge till nu eftersom lanseringen är i morgon kväll.