Annons

Kamera och benchmarkresultat avslöjade

Samsung Galaxy S21 Plus avslöjas i flera hands on-filmer

Samsung Galaxy S21 Plus, som ännu inte är lanserad, men som väntas i mitten av januari nästa år har visats upp ingående i flera videoklipp.

Publicerad Uppdaterad

Den första videon visar telefonen i sin helhet, är fyra minuter lång och fokuserar på kamera och benchmarkresultat. Det är Youtubekanalen kalald Random Stuff 2 so ser ut att ha kommit över ett tidigt exemplar av telefonen. I videon får vi höra att upphovsmannen till videon använt telefonen i 2-3 veckor. Filmen fokuserar framförallt på benchmarkresultat och på kameran ch vi får en snabb skymt av baksidan samt en hel del detaljerade videoklipp där framsidan visas. Telefonen är utrustad med Qualcomm Snapdragon 888, men att dra några slutsatser av benchmark eller av hur kameran fungerar på detta exempel är för tidigt eftersom mycket fortfarande kan ändras mellan ett tidigt förhandsexemplar och den färdiga produkten.

Designen däremot och utseendet över lag är är sannolikt det vi kommer få se när S21-serien lanseras. Sedan filmen publicerades har den tagits bort från Youtube, men innan dess har flera andra medier hunnit kopiera filmen.

I den andra filmen får vi en närmare titt på designen av S21 Plus och då sida vid sida med Iphone 12 Pro.