1
1
https://www.mobil.se/nyheter/samsung-galaxy-s22-uppges-bli-forsenad
571009
Nyheter
falskt
S21 FE kan knuffa allting framåt

Samsung Galaxy S22 uppges bli försenad

Den nuvarande FE-modellen från Samsung, Galaxy S20 FE.
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsunggalaxys21fe.png?itok=MTW7-53C', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsunggalaxys21fe.png?itok=wvtgUurW', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsunggalaxys21fe.png', w: 950, h: 560, title: 'Den nuvarande FE-modellen från Samsung, Galaxy S20 FE. ' },]
Detta för att ge mer utrymme till Galaxy S21 FE.

Samsungs Galaxy S21 FE har haft en svajig tillvaro med rykten som sträcker sig från att allt är som det ska via att den blir försenad till att den blir nedlagd.

De senaste åren has Samsung tidigarelagt lanseringarna av sina telefoner, så tidigt som till mitten av januari, och sedan har FE-versionerna lanserats under hösten. Nu verkar det dock som att Samsung kommer att rucka på schemat ganska rejält, och i stället för att lansera Galaxy S22 kan de ha för avsikt att flytta den lanseringen och i stället presentera den beryktade Galaxy S21 FE.

Det är publikationen SamMobile som har kommit över information om Samsungs eventuella planer att flytta sina lanseringsscheman, och det spekuleras även i att det skulle kunna bli en väldigt diskret lansering av S21 FE med en större mer traditionell lansering av Galaxy S22 på MWC 2022 i februari.

Källa