https://www.mobil.se/nyheter/samsung-galaxy-tab-s6-lite-ar-inte-langt-borta
568332
Nyheter
Snart här

Samsung Galaxy Tab S6 Lite är inte långt borta

● BILDSPEL
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsung_galaxy_tab_s6_2.jpg?itok=68GtQpqO', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsung_galaxy_tab_s6_2.jpg?itok=cq8WrgrP', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsung_galaxy_tab_s6_2.jpg', w: 2000, h: 1080, title: ' ' },{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsunglogo_kopia.jpg?itok=7X5uxmG5', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsunglogo_kopia.jpg?itok=g8IAHCFH', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsunglogo_kopia.jpg', w: 2000, h: 931, title: ' ' },]
Den kommande Tab S6 Lite kommer sannolikt att lanseras inom kort då den nyss fått blåtandscertifikat.

I juli lanserade Samsung sin Galaxy Tab S6 och i januari kom en uppföljare med 5G. Nu verkar det som om en Galaxy Tab S6 Lite är nära förestående. Den har nämligen fått ett blåtandscertifikat. Den avslöjande informationen kring certifikatet säger inte mycket om prestandan på plattan, det är mer ett riktmärke för att den borde lanseras inom kort.

Däremot har den även testats av Geekbench vilket gör att vi vet att den har att den har ett Exynos 9611 SoC tillsammans med 4GB RAM och Android 10. Det sägs även att det kommer att komma en version med endast wifi också, båda dessa kommer med antingen 64 eller 128GB lagring.

För stunden finns det inte mycket mer information om de kommande plattorna, men de borde göras officiella inom en inte allt för avlägsen framtid.