Samsung läcker

Samsung Galaxy Watch 3 bekräftas i ansökan

Via en ansökan i Thailand har Samsungs kommande smarta klocka bekräftats heta Galaxy Watch 3, vilket kan ge lite hintar om var Samsung tänker sig att den ska placeras i deras klockhierarki.

Publicerad Uppdaterad

Ja, via den thailändska myndigheten som registrerar telekommunikationsprodukter så har nu namnet på den kommande smarta klockan från Samsung läkt ut. Helt enkelt för att det där står svart på vitt att den kommer att heta Samsung Galaxy Watch 3. Det här namnet har även hittats i den senaste versionen av Samsungs Wearables app. Det betyder att Samsung väljer att hoppa över att kalla den för nummer två i serien och på det sättet vill poängtera att den är en uppdatering från den föregående Galaxy Watch men också en uppdatering från Galaxy Watch Active 2. Det har inte dykt upp några större nyheter vad gäller specifikationer, utöver det som redan läkt ut. Den verkar komma i flera storlekar och ha 4G med e-sim samt gps. 

I samma app har Max Weinbach på XDA lyckats få fram en svartvit symbol för de kommande små, bönformade hörlurar som Samsung ska lansera framöver. Det har florerat många rykten kring dessa och det enda bekräftade namnförslag som verkar finnas nu, som XDA kunde få fram, är Buds Live. Dessa förväntas få aktiv brusreducering och vara ett smidigare alternativ till Samsungs övriga hörlurar.

Källa